Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Beli Orlovi

Mi, Beli Orlovi, navijačka grupa koja prati reprezentaciju Srbije smo odlučili da odemo korak dalje a to se pre svega ogleda u boljoj organizaciji između nas samih koji činimo grupu kao i odnosa prema svima koji sebe smatraju iskrenim navijačima reprezentacije Srbije.
Posle uspešnih 36 meseci od osnivanja navijačke grupe “Beli Orlovi” i skoro svih odrađenih utakmica, kojima smo u glavnom prisustvovali samo mi iz užeg jezgra sada pružamo priliku i vama ostalima da punopravno učestvujete u radu grupe i putujete sa nama na sve naredne utakmice.
Između ostalog biće dosta povoljnosti za sve članove. Naprimer članske kartice (viza-kard kvalitet i format), rezervisano mesto za putovanja sa Belim Orlovima, besplatan primerak svakog novog broja časopisa “Srpski Navijač”, popust kod našeg saradnika od 20% u Srbija-Onlineshop.com celu godinu na sve artikle i još dosta toga.

Članarina košta 25 evra godišnje i smatramo da to može priuštiti sebi svaki pravi navijač reprezentacije a vidite i sami iznad koje su sve pogodnosti predviđene za članove pa i ako ništa, neka služi makar kao dobra donacija.

Use Facebook to Comment on this Post

Translate »