Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Anti B92

U Srbiji ima preko 720.000 nezaposlenih. Državni dug Srbije iznosi 9,5 milijardi evra i samo u ovoj godini se Srbija zadužila sa 1,8 milijardi evra. U prvih 11 meseci u 2009 u Srbiji je inflacija bila 6,9% što je jedan od najvećih brojki u evropi. Prema rečiima predsednice skupštine Slavice Đukić- Dejanović dečija prava u Srbiji nisu u ”dovoljnoj meri ostvarena”. Srbija ima oko 500.000 stanovnika koji žive ispod granice siromaštva a najugroženiji su deca do 14 godina. Srbija je u 2008 izgubila 10.908 km² svoje teritorije.

Za današnji režim u Srbiji najveći problem su ipak navijači. Nesrećna pogibija francuza u centru Beograda je shvaćena kao najveća tragedija. Danima se pričalo i pisalo o tom događaju. Zašto se ne piše toliko kad Srbin pogine na Kosovu? Kad albanski ekstremisti prebiju starca do smrti onda se mediji ne oglašavaju. Pitanje je je zbog čega je današnjem režimu srpski život manje značajan od francuskog ili nekog drugog?

U Srbiji su navijači nekada dobijali nagrade zbog njihovih dela, a sad su najveće zlo? Navijači koji organizuju humanitarnu pomoć za ugrožene srpske stanovnike na Kosovu. Navijači koji sakupljaju novac da bi drugaru spasili život jer na taj način omogućavaju bitnu operaciju. Navijači koji su bili u prvim redovima u ratu. Navijači koji su bili u prvim redovima kad su predvodili ”5 oktobar”.

Sad se sprovodi tolika represija protiv tih istih navijača zbog vrlo malog broja navijača koji su kršili zakon. Kao što u svakom sloju društva postoji neko ili nekoliko ljudi koji su to radili ili još uvek čine.

Predvođeni veoma prljavom kampanjom koja je pokrenula kuća B92 režim pokušava da zamagli oči građanima. Navijači su uvek imali svoje mišljenje i razmišljali svojim glavama. Da to ne odgovara današnjem režimu je očito jer oni znaju kako je snažan navijački pokret. Plaše se da će ih navijači poterati iz fotelja u koje su došli posle sumnjivih izbora. Zato sad traže podršku naroda koji nije upućen u navijački svet. Ta podrška im je potrebna jer je navijački pokret suviše jak. Prikazivanje samo negativne stvari oko navijačkog pokreta je davno viđenja i jeftina propaganda koja služi da se nametne neko mišljenje.

Zbog toga B92 koristi lažni, montirani materijal da bi isprali mozak narodu. Audio i video snimci se manipulišu, služe se holivudskom tehnikom da bi napravili horor film od jedne utakmice. Objavljuju puna imena od osoba koja nisu osuđena iako je to protiv zakona. Hapse maloletnike zbog pretnji preko interneta. Dele se zatvorske kazne po narudžbini, pokušaj ubistva 10 godina a za ubistvo 7 godina. Prvi je navijač a drugi je sluga režima.

B92 je jedna osramoćena jeftina medijska kuća gde se čuje glas para a ne istine. Zato treba da bojkotujemo B92 na svaki način da bi sprečili da šire njihove laži u nameri da bi oprali režim. Glas patriotizma, glas slobode, glas svih nas koji volimo Srbiju više nego evropu je glas navijača.
Za nas je Kosovo sveta srpska Zemlja a ne neki predmet koji se za uzvrat vize prodaje.

Zato uključite mozak i isključite B92.

Navijačka grupa Beli Orlovi

Use Facebook to Comment on this Post

Translate »