ФК Црвена Звезда

Директор Звезде у Атини због нападача Бена (ВИДЕО)

Играч Олимпијакоса велика жеља тренера Милојевића и управа је на добром путу да је испуни

Првотимци јесењег шампиона су на паузи, али друге клупске структуре Црвене звезде интензивно раде постављајући темеље не само за пролеће, већ и следећу сезону у којој ће апетити звездашке јавности после овогодишњих успеха сасвим сигурно бити далеко већи.

Тренер Владан Милојевић има визију тима који би могао да подигне лествицу успеха. Генерални директор Звездан Терзић са најближим сарадницима потрудиће се да врсном стручњаку на располагање ставе играче за које је заинтересован.

Није тајна да је на Звездиној листи жеља тандем БАТЕ Борисова Иванић – Милуновић. Такође, евидентно је да је Боаћи достигао максималну вредност на тржишту и да је сада прави тренутак за продају. Рен је спреман да одреши кесу, а да ли ће се голгетер запутити ка Француској или ка Далеком истоку показаће време.

У Звезди сјајна понуда не одређује одлуке, већ се продаја ради плански. Боаћи ће добити зелено светло за одлазак оног тренутка кад се пронађе играч који би адекватно попунио празнину коју ће створити његов одлазак.

Звездин директор се јуче око поднева запутио ка аеродрому Никола Тесла, одредиште и разлоге путовања није желео да открива. Наравно, било их је немогуће сазнати у Љутице Богдана. Неколико часова касније позив колега из атинског „Спорт деја” нам је открио да је Терзић „упловио” у пирејску луку.

Према њиховим сазнањима разлог доласка су преговори са Олимпијакосом о условима под којима би Бен могао да се из атинског црвено-белог клуба пресели у братски београдски.

Бен је велика жеља тренера Милојевића и управа је на добром путу да је и испуни. Водио га је у Панионису, под његовом командом постигао је девет голова у шампионату Грчке и затим се вратио са позајмице у Олимпијакос.

Најавио је успешну сезону головима против Партизана у квалификацијама за Лигу шампиона, али је већ од августа ретко добијао шансу и били су му то једини погоци. Скромна минутажа указује да је растанак реалност и да би интересовање Црвене звезде могло да буде преточено у трансфер.

Уговор између Олимпијакоса и Бена истиче у јуну 2018. године, па би могло да дође или до споразумног раскида или трансфера уз прихватљиво обештећење за касу најтрофејнијег српског клуба.

КРИЛО ИЛИ ШПИЦ

Уколико успе да доведе Бена, Црвена звезда ће добити универзалног офанзивног фудбалера. У свим клубовима до сада играо је као централни нападач и крило.

Улогу првог шпица у Црвеној звезди на пролеће ће сигурно да има Александар Пешић, а очекује се да поједине утакмице одигра и у тандему са Беном.

zurnal.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *