Vest Dana FK Crvena Zvezda

VEST DANA – Le Talek odbio ponude iz Turske: Seli se na tribine?

Francuz nema nameru da produži ugovor sa crveno-belima

Francuski štoper Damijan Le Talek mogao bi da postane ozbiljan problem Crvene zvezde u zimskom prelaznom toku. Nekadašnji član Borusije iz Dortmunda ne namerava da produži ugovor sa crveno-belima (ističe mu za šest meseci), a prema poslednjim informacijama ne želi da nastavi karijeru u Turskoj. Za njegove usluge interesovanje su pokazali Trabzon i Istanbul Bašakšehir.

Francuz je nedavno dobio jasnu poruku uprave Crvene zvezde da postoje tri varijante oko njegovog daljeg statusa. Prva je da produži ugovor i ostane standardna opcija u centralnom delu odbrane, druga je da napravi transfer i donese klubu zaradu, a treća da ne igra na proleće. Kako trenutno stvari stoje sve bi moglo da se završi najnepovoljnijim ishodom.

Jasno je da Le Talek namerava da sačeka istek ugovora sa Crvenom zvezdom i da kao slobodan igrač na leto dođe do finansijski boljeg ugovora. Situacija ozbiljno preti da pređe u poziciju koja ne ide na ruku nijednoj strani. Sa terena Le Talek bi mogao da bude prekomandovan na tirbine, a Crvena zvezda bi morala da plaća jak ugovor igraču iz drugog plana.

Mozzartsport

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *