FK Crvena Zvezda

Posle reakcije iz Zvezde, iz FSS poslali dokaze – Evo koga su pozvali!

Portparol Fudbalskog saveza Srbije Milan Vuković poslao medijima dokaze da su čelnici Crvene zvezde bili pozvani na današnju svečanost

Ni svečano proglašenje najboljeg trnera i fudbalera godine nije moglo da prođe bez problema na relaciji FSS – Crvena zvezda.

Podsetimo, čelnici Crvene zvezde nisu prisustvovali današnjoj svečanosti u hotelu “Cronjne Plaza“, uz obrazloženje da nisu bili ni pozvani, pa su naknadno sami organizovali svečani ručak u čast najboljeg srpskog trenera u 2017, Vladana Milojevića.

Međutim, tokom večeri, oglasio se portparol FSS Milan Vuković, koji je medijima prosledio dokaze u vidu poslatih mejlova na Zvezdinu adresu, sa pozivima čelnim ljudima kluba iz Ljutice Bogdana da prisustvuju ovoj svečanosti.

“Kao portparol FS Srbije obaveštavam vas da je FK Crvena zvezda uredno dobila poziv mejlom na svečanost ‘Zlatna lopta’ o čemu pretpostavljam portparol FK Crvena zvezda nije bio blagovrenemo obavešten. Takođe, u prilogu imate dokumenta koja potvrđuju da je rukovodstvo FK Crvena zvezda pozvano na svečanost“, navodi se u poruci Milana Vukovića.

Ono što se na prvi pogled može primetiti, to je da su pozivnice Svetozaru Mijailoviću, Draganu Džajiću i Mitru Mrkeli poslate 21. decembra, a Zvezdanu Terziću tek sutradan uveče. Možda je to bio razlog ovakve reakcije iz Zvezde?

Sportske.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *