FK Crvena Zvezda

Joveljić ostaje u Zvezdi! Zasad…

Mladi napadač odbio pozajmicu u Rad

Pregovori su bili u poodmakloj fazi, čelnici Crvene zvezde bili su rešeni u nameri da najtalentovanijeg napadača u zemlji Dejana Joveljića proslede na šestomesečnu pozajmicu u Rad. Razlog: želja da se usavrši u seniorskom fudbalu i dobije minute u elitnoj sceni.

Crveno-beli su želeli da Radu plaćaju tri hiljade evra po meču koji Joveljić počne… Kockice su se slagale, ali je na kraju odlučila želja strelca 33 gola u jesenjoj sezoni da ostane na Marakani.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Dejan Joveljić je razgovarao sa čelnicima kluba i Zvezdanom Terzićem i saopštio im da sebe i dalje vidi u Crvenoj zvezdi. Bez obzira na paklenu konkurenciju.

Sasvim ispravan rezon, obzirom da je Joveljić imao blistavih šest meseci u omladinskom timu i da je jakim emotivnim lancima vezan za Marakanu. On će biti na spisku putnika za Kipar, verovatno i Antaliju, tako da će imati dovoljno vremena da se nametne Vladanu Milojeviću. U slučaju da ode Boaći, Joveljić bi predstavljao podršku Aleksandru Pešiću i Benu koji bi u nekim zamislima mogao da igra i na krilnoj poziciji.

Neizvesna je sudbina Milana Pavkova.

Dakle, Joveljić ostaje u matičnom klubu. Zasad.

mozzartsport.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *