Nekategorizovano FK Crvena Zvezda

Donald ne želi u Dinamo: Nemam još ponudu koja se ne odbija!

Mičel Donald nema nameru da se vraća u Rusiju ove zime. Dobio je izuzetnu finansijsku ponudu od moskovskog Dinama, ali ga drastično veća plata nego u Crvenoj zvezdi ne zadovoljava i čeka još bolje uslove

Sudeći prema sadašnjem razmišljanju holandskog veziste, ne nemerava odlazi iz Srbije pre leta. Dinamo mora da se okrene drugim varijantama…

– Dinamo je poslao uslove, ništa novo nema po tom pitanju. Ne tražim novi klub. Fudbaler sam Crvene zvezde, imam ugovor do kraja sezone. Hoću da osvojimo duplu krunu i dođemo što dalje u Ligi Evrope, mnogo razmišljam o mečevima sa CSKA i znam da moramo da budemo jaki kao nikad pre ove sezone da bismo prošli u osminu finala – rekao je Mičel Donald pre puta na kiparske pripreme.

Šta bi moglo da vam promeni planove ove zime?

– Da odem morala bi da dođe neverovatna ponuda, suma koja se ne odbija. To sada nije slučaj.

Imate li ponudu Crvene zvezde za novi ugovor?

– Pričamo svakodnevno o svemu. Postoji, naravno, mogućnost da produžim ugovor, ali ne pod aktuelnim uslovima. Novac nije jedino bitan, ali jeste važan.

Mičel Donald je bio kapiten ekipe na većini jesenjih utakmica i ukoliko se opredeli da ne produži ugovor, a ne prihvati nijednu inostranu ponudu, očekuje se da mu se ne pogorša status i ostane zbog starih zasluga u takmičarskom krugu.

DINAMO DAJE VIŠE OD 600.000

Moskovski Dinamo je prvo ponudio 600.000 evra po godini Mičelu Donaldu, zatim povećao sumu, ali uzalud.

Crvena zvezda bi od Dinama dobila obeštećenje od 500.000 evra i na taj način anulirala ulaganje u dovođenje Bena.

zurnal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *