Некатегоризовано ФК Црвена Звезда

Доналд не жели у Динамо: Немам још понуду која се не одбија!

Мичел Доналд нема намеру да се враћа у Русију ове зиме. Добио је изузетну финансијску понуду од московског Динама, али га драстично већа плата него у Црвеној звезди не задовољава и чека још боље услове

Судећи према садашњем размишљању холандског везисте, не немерава одлази из Србије пре лета. Динамо мора да се окрене другим варијантама…

– Динамо је послао услове, ништа ново нема по том питању. Не тражим нови клуб. Фудбалер сам Црвене звезде, имам уговор до краја сезоне. Хоћу да освојимо дуплу круну и дођемо што даље у Лиги Европе, много размишљам о мечевима са ЦСКА и знам да морамо да будемо јаки као никад пре ове сезоне да бисмо прошли у осмину финала – рекао је Мичел Доналд пре пута на кипарске припреме.

Шта би могло да вам промени планове ове зиме?

– Да одем морала би да дође невероватна понуда, сума која се не одбија. То сада није случај.

Имате ли понуду Црвене звезде за нови уговор?

– Причамо свакодневно о свему. Постоји, наравно, могућност да продужим уговор, али не под актуелним условима. Новац није једино битан, али јесте важан.

Мичел Доналд је био капитен екипе на већини јесењих утакмица и уколико се определи да не продужи уговор, а не прихвати ниједну инострану понуду, очекује се да му се не погорша статус и остане због старих заслуга у такмичарском кругу.

ДИНАМО ДАЈЕ ВИШЕ ОД 600.000

Московски Динамо је прво понудио 600.000 евра по години Мичелу Доналду, затим повећао суму, али узалуд.

Црвена звезда би од Динама добила обештећење од 500.000 евра и на тај начин анулирала улагање у довођење Бена.

zurnal.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *