FK Crvena Zvezda

Milijaš Kapiten: Još ne razmišljamo o utakmicama

Fudbaleri Zvezde će u Pafosu trenirati do 21. januara, kada je planiran povratak za Beograd, a 26. januara ekipa će otputovati u Antaliju na drugi deo priprema

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da je ekipa koncentrisana na treninge i da još ne razmišlja o utakmicama, pošto je najvažnije da se dobro pripremi za drugi deo sezone.

– Juče smo doputovali na pripreme, imali smo lakši treninig. Danas je drugačije, trening je bio duži a i radilo se s loptom, što je igračima uvek lakše. Suvi treninzi jesu teški, dugo traju, ali znamo zašta se spremamo. Koncentrisani smo na treninge, ne razmišljamo o utakmicama već samo o sticanju fizičke pripreme. Moramo što pre da se pripremimo za Evropu – rekao je Milijaš za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde se od juče pripremaju u kiparskom gradu Pafosu za drugi deo sezone.

– Pafos je super, uslovi su čak i bolji nego prethodne godine, tereni su odlični. Vreme nas za sada služi, prezadovoljni smo – dodao je Milijaš.

Trener Vladan Milojević je na pripreme poveo i četvoricu omladinaca, a Milijaš je rekao da su oni malo uplašeni, pošto su im to prve pripreme.

– Fini su i vredni. Mi smo tu da im pomognemo koliko možemo, ovde je teže nego u omladincima gde su oni glavni, oni koji vode. Ovde moraju da pomažu, da nose stvari, ali svi smo prošli kroz to – naveo je Milijaš.

Fudbaleri Zvezde će u Pafosu trenirati do 21. januara, kada je planiran povratak za Beograd, a 26. januara ekipa će otputovati u Antaliju na drugi deo priprema.

Sezona će se nastaviti 13. februara kada će Crvena zvezda dočekati CSKA iz Moskve u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

zurnal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *