ФК Црвена Звезда

Милијаш Капитен: Још не размишљамо о утакмицама

Фудбалери Звезде ће у Пафосу тренирати до 21. јануара, када је планиран повратак за Београд, а 26. јануара екипа ће отпутовати у Анталију на други део припремa

Фудбалер Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је данас да је екипа концентрисана на тренинге и да још не размишља о утакмицама, пошто је најважније да се добро припреми за други део сезоне.

– Јуче смо допутовали на припреме, имали смо лакши трениниг. Данас је другачије, тренинг је био дужи а и радило се с лоптом, што је играчима увек лакше. Суви тренинзи јесу тешки, дуго трају, али знамо зашта се спремамо. Концентрисани смо на тренинге, не размишљамо о утакмицама већ само о стицању физичке припреме. Морамо што пре да се припремимо за Европу – рекао је Милијаш за клупски сајт.

Фудбалери Звезде се од јуче припремају у кипарском граду Пафосу за други део сезоне.

– Пафос је супер, услови су чак и бољи него претходне године, терени су одлични. Време нас за сада служи, презадовољни смо – додао је Милијаш.

Тренер Владан Милојевић је на припреме повео и четворицу омладинаца, а Милијаш је рекао да су они мало уплашени, пошто су им то прве припреме.

– Фини су и вредни. Ми смо ту да им помогнемо колико можемо, овде је теже него у омладинцима где су они главни, они који воде. Овде морају да помажу, да носе ствари, али сви смо прошли кроз то – навео је Милијаш.

Фудбалери Звезде ће у Пафосу тренирати до 21. јануара, када је планиран повратак за Београд, а 26. јануара екипа ће отпутовати у Анталију на други део припрема.

Сезона ће се наставити 13. фебруара када ће Црвена звезда дочекати ЦСКА из Москве у првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европe.

zurnal.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *