FK Crvena Zvezda

Kako će Zvezda bez para? Igračima rečeno: Stisnite se!

Ovde je svaki dan improvizacija, kao što je rekao Nikola Pašić spasa nam nema, propasti nećemo“, poručuje Zvezdan Terzić

Rukovodstvo Crvene zvezde je bilo sigurno da će prihodovati ozbiljan novac od prodaje RičmondaBoaćija! Na kraju do toga nije došlo, što bi moglo da proizvede domino efekat u Ljutice Bogdana.

Igračima je rečeno da će tokom proleća morati da pokažu strpljenje…
“Nije prvi put da funkcionišemo bez novca. Otvoreno sam rekao igračima šta mogu da očekuju ovog proleća. Pitao sam ih da li su spremni da se stisnu i odigraju bez novca. Svima su nam puna usta ljubavi prema Zvezdi. Oni su to razumeli, predočili im kako stoje stvari. To smo uradili  preventivno kako ne bi gunđali, mada sam siguran da ćemo uspeti redovno da servisiramo svoje obaveze. Posebno što smo pod monitoringom UEFA”, rekao je Zvezdan Terzić.

Prema gruboj proceni crveno-belima će za nesmetan život do juna biti potrebno 4.000.000 evra. O tome ste mogli da čitate na stranicama MOZZART Sporta.
“Uvek me pitate, za ove četiri godine u klubu,  kako ćete sa parama ili bez para, a ja uvek ponavljam reči  Nikole Pašića ‘Spasa nam nema, a propasti nećemo’. Kako ćemo – ne znam. Ovde je svaki dan improvizacija”, rekao je Zvezdin generlani direktor.

mozart

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *