ФК Црвена Звезда

Терзић: Враћамо снагу и углед, опет јаки ван терена

Хвала адвокату Зорану Дамјановићу и председнику наше правне комисије Драгану Милошевићу, али и Зорану Лаковићу и Дејану Станковићу“

Црвена звезда ће 13. фебруара играти са публиком против ЦСКА из Москве. То је епилог усвојене жалбе црвено-белих. Дисциплинци УЕФА су после Звездине жалбе одлучили да скину суспензију са стадиона Рајко Митић за меч са ЦСКА и да београдски клуб казне условно на две године.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић не крије велико задовољство због овакве одлуке челника УЕФА.
„Презадовољан сам одлуком комисије за жалбе УЕФА. Остварили смо још један огроман успех на европској сцени, овог пута ван зеленог терена. Поносан сам јер смо успели да докажемо да Звезда није крива и да заслужује да увек има своје навијаче уз себе. Наши навијачи добро знају шта је дозвољено а шта није, и позивам их да и убудуће воде рачуна како клуб не би остао без њихове велике подршке. Ова борба није била нимало лака и због тога се захваљујем правном тиму који је учествовао у целом процесу, пре свега адвокату Зорану Дамјановићу и председнику наше правне комисије Драгану Милошевићу“, рекао је Терзић за сајт клуба.

Терзић се захвалио и Зорану Лаковићу и Дејану Станковићу.
„Искористио бих ову прилику да се посебно захвалим нашим пријатељима у УЕФА, Зорану Лаковићу и Дејану Станковићу који су нам својим ангажовањем у овом процесу помогли да правда тријумфује. Показали смо да Црвена звезда на сваком пољу враћа снагу и углед који је некада уживала у Европи. Сада се окрећемо мечу са ЦСКА јер ћемо имати све предуслове да се боримо за пролаз у осмину финала Лиге Европе. Убрзо ћемо наставити продају улазница и без дилеме пред пуном Мараканом дочекати дуел који су Звездаши чекали 25 година“, рекао је Терзић.

Сви напори су уродили плодом, Звездини навијачи ће моћи да гледају меч против Армејаца.

Меч који се чека јако дуго.

mozart sport

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *