Vest Dana Košarka Crvena Zvezda

ZVANIČNO – Bamberg ne prodaje ulaznice za Zvezdu, ne žele Delije u hali

Ko je planirao da u petak veče (20,45) bodri Crvenu zvezdu u Bambergu, a nema osiguranu ulaznici, može slobodo da odustane od te ideje, pošto do dragocenog parčeta papira ne može da se dođe u slobodnoj prodaji

Bamberg se prošle sezone pokazao kao jedno od omiljenih gostovanja za navijače Crvene zvezde.

Grad od oko 75 hiljada stanovnika čiji je veći deo pod UNESKO zaštitom zbog velikog istorijskog značaja, u novembru 2016. bio je pod prvom „okupacijom” Delija.

Pored velikog broja pristalica crveno-belih u Minhenu koji je udaljen oko 250 kilometara i odlično je povezan, bilo je dosta onih koji su iz Srbije potegli u Nemačku.

Crvena zvezda je tako imala ogromnu podršku, Delije su nadglasale domaće navijače i na sve to, gosti su u dramatičnoj završnici slavili sa 79:78.

Već tada pojavile su se glasine da će Bamberg učiniti sve što je u njegovoj moći da se nešto slično više ne ponovi.

Da su glasine istinite postalo je jasno kada je na zvaničnom sajtu kluba objavljeno da ulaznica za meč Crvenom zvezdom neće biti u slobodnoj prodaji, odnosno da mogu da ih kupe samo vlasnici sezonskih karata.

Istovremeno, iz Bamberga su poručili da oni koji nemaju ulaznice ne dolaze, zato što neće moći da ih kupe.

Za ostale mečeva šampiona Nemačke u Evroligi, tokom marta (Efes, Unikaha, Milano), ulaznice mogu da se kupe preko Interneta, po ceni od 24 do 38 evra za tribine.

izvor: sportski žurnal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *