Reprezentacija Srbije Svetsko Prvenstvo 2018 u Rusiji FK Crvena Zvezda

‘Procurelo’ – Evo ko nije na Krstajićevom spisku

Selektor nije želeo da otkriva imena ali zato jeste jedan od klubova koji u svojim redovima ima srpske internacionalce

Fudbalski savez Srbije (FSS) poslao je FIFA preliminarni spisak selektora Mladena Krstajića za predstojeći Mundijal u Rusiji.

Spiskove su dostavile sve reprezentacije, a naša se razlikuje od drugih zbog toga što selektor nije obelodanio na koga računa za planetarnu smotru.

Planove selektora Krstajića i Fudbalskog saveza Srbije danas je pokvarila Benfika koja je na zvaničnom sajtu saopštila imena petorice fudbalera koji su dobili pozive.

Među pobrojanim fudbalerima Benfike nalaze se Ruben Dijes (Portugal), Salvio (Argentina), Raul (Meksiko), Andrija Živković (Srbija) i Haris Seferović (Švajcarska).

Kao što možete da vidite, među fudbalerima Benfike koji su u igri za nastup na Mundijalu nema Ljubomira Fejse koji je očito izostavljen sa spiska selektora Mladena Krstajića.

Ovakva odluka Mladena Krstajića može se, ali i ne mora smatrati iznenađenjem. Ljubomir Fejsa u poslednje vreme nije pozivan u državni tim, ali ipak treba reći da se radi o momku koji je upisao 26 nastupa za reprezentaciju Srbije i da bi ga neki drugi sigurno stavili barem na širi spisak.

Poslednju utakmicu za reprezentaciju Srbije Ljubomir Fejsa je odigrao 9. oktobra 2016. godine, na početku kvalifikacionog ciklusa za Mundijal u Rusiji kada je u Beogradu savladana Austrija rezultatom 3:2.

sportske.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *