Reprezentacija Srbije Svetsko Prvenstvo 2018 u Rusiji

Niko nije pogodio, svi znamo 80%, Krstaja će se pobrinuti za iznenađenja na spisku!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić reagovao nakon što su se u javnosti pojavile „proverene“ informacije vezane za preliminarni spisak „Orlova“

Poslednjeg dana prethodne sedmice u medijima se pojavio spisak koji je selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić navodno poslao u FIFA.

Radi se o preliminarnom spisku igrača na koje selektor računa pred Mundijal u Rusiji, a u prilogu možete pročitati ko se sve navodno našao na njemu.

Kažemo navodno jer je manje od 24 časa nakon što se vest pojavila u medijima usledio demanti od strane selektora. U izjavi za „b92“ Mladen Krstajić je kazao da to nije njegov spisak i da ima dosta grešaka.

„Spisak koji se pojavio u medijima nije moj spisak. Tu ima dosta grešaka“, objasnio je selektor.

Pošto se javnost bavi pomenutim spiskom od momenta kada je saopšteno da je on poslat u sedište FIFA selektor je objasnio kakva je situacija.

„Ne postoji problem što se tiče spiska, svako u Srbiji može da pogodi 80% igrača koji će biti u Rusiji zato što su to momci koji su izneli kvalifikacije“, dodao je Krstajić.

Ono što je takođe izvesno jeste da na preliminarnom spisku ima novajlija, a deo „mlađe garde“ moći će da računa i na odlazak u Rusiju.

„Sigurno je da će biti novajlija. Pokušaćemo da na spisku budu igrači koji su izneli kvalifikacije i koji dolaze kao budućnost srpskog fudbala i da budu ti koji će da vode Srbiju u Rusiji“, istakao je selektor.

Mladen Krstajić je dodao da je najveći problem povreda Matije Nastasića, dok su Branislav Ivanović i Vladimir Stojković spremni za početak priprema.

„Orlovi“ će se okupiti 28. maja u SC FSS u Staroj Pazovi, a već 2. juna putuju na pripreme koje će biti održane u Austriji.

sportske.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *