Pripreme Crvena Zvezda FK Crvena Zvezda

Terzić: Završavamo papire za Stojiljkovića, doći će štoper, možda i bolji od Le Taleka

Neće biti mnogo promena u timu Vladana Milojevića

Nemanja Radonjić i Milan Rodić odsutni zbog Svetskog prvenstva, Nenad Milijaš i Filip Stojković na produženim odmorima, Dušan Anđelković u penziji, a na prvoj prozivci Vladana Milojevića nije bilo ni Damira Kahrimana, Mičela Donalda i Damijana Le Taleka. Na prvi pogled se čini da je previše igrača bilo odsustno, ali sve je to uglavnom bilo i planirano. Međutim, odlazak ovog poslednjeg – Le Taleka – jeste ono što posebno žulja crveno-belu javnost.

Francuz je u Ljutice Bogdana došao kao vezista, ali ga je Vladan Milojević lane izmislio kao štopera. Odličan posao je obavio Le Talek i nije tajna da je uprava Crvene zvezde pokušavala da ga ubedi da ostane na Topčiderskom brdu. Nije uspela, što znači da generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela znaju šta im je prvi zadatak.
“Žao mi je zbog odlaska Le Taleka. Doći će novi štoper. Imamo u planu dvojicu ili trojicu odličnih igrača. Angažovaćemo u najmanju ruku igrača istih, a možda i boljih karakteristika od Le Taleka“, optimistički razmišlja Terzić.

Naravno, to ne znači da će to, posle dolaska Dejana Melega, biti jedino Zvezdino pojačanje u nastavku prelaznog roka.
“Završavamo papirologiju oko Nikole Stojiljkovića. Očekujem ga sutra na trenngu. Ali neće biti mnogo odlazaka i dolazaka. Kostur igrača je ostao“, odgovara Terzić.

Čini se, po ukusu Vladana Milojevića, čoveka koji veruje u kontinuitet. A veruje li Terzić u još jednu sezonu uspešnu kao prethodnu? Crveno-beli su tada podigli lestvicu očekivanja?
“Očekivanja su uvek ista“, odmahuje rukom Terzić i nastavlja.
“Titula, kao prioritet  i što duži ostanak u Evropi. Uradićemo sve da postignemo što bolji rezultat. Bio bih zadovoljan i ulaskom u Ligu Evrope, ali nas kao profesionalce obavezuje napad na najviše ciljeve, a to je Liga šampiona“.

mocart sport

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *