Reprezentacija Srbije Svetsko Prvenstvo 2018 u Rusiji

KOMENTAR: Brih, Mitar, Sergej i domaći izdajnici

Bilo je kao u bajci, prelepo da bi dugo trajalo. Gol Aleksandra Mitrovića, pesma Rusa i Srba, bodrenje braće na tribinama…

Ponosno se osećao svaki Srbin bar petnaest minuta na Baltik areni. A onda je proključala bratska krv na terenu: Nemca Feliksa Briha i švajcarskih reprezentativaca.

Onih pravih Švajcaraca. Ne naravno, ŠaćirijaDžakeBehremija i Džemailija… Za razliku od Srba i Rusa koji su pevali glasno i javno, Nemac je Švajcarcima pomagao smišljeno i naizgled tajno.

Provaljen je već posle drugog žutog kartona. Kad je pokazao treći bilo je jasno da će učiniti sve što može…

Nije međutim imao potrebe da isključuje Srbe, bilo je dovoljno što ih je odmakao od lažnih Švajcaraca…

I ne treba da se ljutimo na Šaćirija, Džaku i ostale bivše semenkare…. Kad se niko već ne ljuti iz federacije uređene države čokolade, satova i sireva, zašto bismo mi?

Zar ŠaćiriDžaka i Behrami ne brukaju više Švajcarsku nego što tangiraju Srbiju. Ne tako davno imali su naše papire… Nikad međutim nisu bili naši…

Da, užasno su antipatični, uopšte ne priliče državi čiji dres nose. Da li bi dobili priliku da kukuriču da je Sergej Milinković-Savić na primer pratio uzor Aleksandra Mitrovića.

Da je ušao bar u jedan duel žešće, tvrđe. Da je bar jednom skočio iznad švajcarskih igrača ili uklizao bilo kome… Da je isprljao dres na čijim leđima piše njegovo ime. Ukočio ga je Brih žutim kartonom, razumemo i to…

Ali, ako želiš da budeš vedeta, onda sledi primer Aleksandra KolarovaAleksandra MitrovićaNemanje MatićaDuška TošićaVladimira Stojkovića – pokaži da si kao i oni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *