Pripreme Crvena Zvezda Svetsko Prvenstvo 2018 u Rusiji FK Crvena Zvezda

Pešić: Verujem da pada Brazil

– Dok ima nade, igra se. Vidi se da na prvenstvu nema izrazitog favorita – kaže Pešić

Teško je i Aleksandru Pešiću pao poraz Srbije od Švajcarske, a pogotovo način na koji je došao i kako su se ponašali strelci golova:

– Mogli smo od svih da izgubimo, samo ne od njih. U početku nisam tako razmišljao. Osetili smo se svi pomalo osramoćeni, ne zbog igre. Naši fudbaleri nisu mahali kao oni kad su dali gol, baš mi je palo teško jer ne volim provokacije. Svaka čast momcima koji su na gospodski način to podneli. Pokazali su na kom su nivou oni, a na kom mi. Nije nam sviran čist penal. Krađa. Svima su vraćali spornu situaciju preko VAR-a, samo nama nisu…

Nema težeg protivnika za popravni nego što je Brazil?

– Mi smo Srbi malo čudni, najbolje igramo protiv najjačih. I dalje verujem. Sa ovakvim pristupom momak, može se do iznenađenja. Dok ima nade, igra se. Vidi se da na prvenstvu nema izrazitog favorita.

Otežavajuća okolnost je što Brazilcima odgovara i bod?

– Brazil je uvek sila, glupo je i pričati o toj reprezentaciji kad se sve zna. Razlikuje se od prethodnih generacija, jer igraju evropski. Dobri su, ali mislim da možemo da ih sasečemo. Znam, teško je mnogo, potrebno je svi malo da verujemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *