Zvezda u Ligi Šampiona Kvalifikacije za Ligu Šampiona Super Liga Srbije FK Crvena Zvezda

Zvezdina bitka za članstvo i pokloni za sezonce

Na Marakani imaju prioritete nevezane za teren

Pored velike sportskog cilja, čelnici i marketing tim Crvene zvezde ovog leta imaju i prioritete nevezane za teren. Često su na Marakni prethodnih dana, pa i meseci, pričali kako u bazi imaju registrovano više od 20.000 članova, ali samo trećinu sa urednom i redovnom plaćenom članarinom.

Zato su ovog leta, uoči velikih evropskih bitaka za Ligu šampiona, krenuli sa kampanjom omasovljenja članstva. Veruju da će sportski rezultati pogurati navijače da plate simboličnu sumu i postanu članovi kluba. I naravno finansijski pomoći klubu

Prethodnih dana akciju su podržale Delije iz Beograda i provincije i svojim primerom pokušali da animiraju ostale navijače… Broj članova je porastao, a na Marakni se nadaju da će uskoro moći da se pohvale brojkom od 20.000 članova sa plaćenom ulaznicom.

Pored toga Crvena zvezda je nastavila sa prodajom sezonskih karata. Na Marakni podvlače da će svi kupci sezonskih ulaznica u prva tri kola evropskih kvalifikacija moći besplatno da uđu na stadiona. Pored toga svaki 50. kupac sezonske karte dobiće na poklon dres Crvene zvezde.

Na Marakni podvlače da svaki kupac sezonske karte mora da bude član kluba sa urednom plaćenom članarinom.

POVEZANE VESTI

Sezonske i za tri kola kvalifikacija

Za manje od mesec dana Crvena zvezda će započeti takmičenje u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli će 17. ili 18. jula odigrati prvu utakmicu na Marakani, a u pitanju je revanš duel protiv letonskog Spartaksa. Na ovu utakmicu, ali i na eventualnu utakmicu drugog, odnosno trećeg kola kvalifikacija, svi vlasnici sezonskih karata za sezonu 2018/19 moći će da uđu besplatno!

Dakle, pored utakmica u okviru domaćeg prvenstva, vlasnici sezonskih karata moći će na stadion da uđu i u prva tri kola kvalifikacija!

Ovim putem pozivamo sve navijače koji žele da kupe sezonsku kartu i prate svoj klub i naredne sezone, da ne odlažu svoj dolazak i što pre dođu na stadion, u nove prostorije servisa za članstvo, kako bi se izbegle kasnije gužve.

 

VAŽNO UPUTSTVO:

1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član našeg kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu. Članarina se uplaćuje direktno na račun fondacije kluba, i plaćanje je u kešu.
2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.
3. Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

CENE:

Zahvaljujući početku saradnje sa Masterkard, svako ko plati sezonsku kartu Masterkard karticom u prostorijama članstva na stadionu dobiće odmah i nagradu u Red Star Šopu-u i to u vidu dresa, majice, šala ili kačketa, zavisno od tribine za koju je kupio sezonsku kartu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, i to za decu do 15 godina. Zbog UEFA zahteva izrađuju se sa fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju ispod 15 godina (đačka knjižica ili Izvod iz matične knjige rođenih).

Dimenzije (format) dečije fotografije:
visina – širina    2cm – 1.8cm   (1,000px – 900px)

telefoni:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
sajt: www.budideozvezde.rs

Budi deo Zvezde!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *