Квалификације за Лигу Шампиона ФК Црвена Звезда

Вујадин Савић: Важно је да не примимо гол

Размишљамо и о трећем колу, али не превише“, поручио искусни штопер

Судува ће бити на трави, али и поред стереоптипних изјава о томе како не размишљају о будућности, сигурно ће фокус фудбалера Црвене звезде бити и на дуелу у Трнави где Спартак дочекује Легију.

Можда су црвено-бели решили питање коначног победника у двомечу са Судувом, али педантан какв јесте Владан Милојевић ће сигурно поставити нове циљеве. Они могу да буду везани за наставак низа несавладивости. Звезда у овој сезони није примила гол.

„Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита. Имамо одличан резултат, али не смемо да се опустимо. Такође нам је важно да не примимо гол. Извлачили су се парови за треће коло, мало размишљамо и о томе, али не превише. Хајде да прођемо ово све, па да онда причамо о наредном ривалу. Шеф је ту да нас опомене кад се опустимо“, поручио је Вујадин Савић.

Црвено-бели неће у Литванији имати помоћ навијача.
„Значе нам, али бодриће нас у трећем колу. Добро је што ове сезоне нисмо примили гол. Свима нам то значи, највише нама који играмо у последњој дефанзиви. Надам се да се Судува ни сутра неће много наиграти, мада очекујем да буду офанзивнији. Немају шта да чекају“.

Слично размишља и везиста црвено-белих Дејан Мелег.
„Дали су Апоелу три гола за 20 минута. Не смемо да се опустимо. Екипа је максимално концентрисана, шеф очекује то од нас. Не дозвољава нам да размишљамо много унапред. Судува је физички одлично припремљена. То им је главни адут“, додао је Мелег.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *