Prelazni Rok Crvena Zvezda FK Crvena Zvezda

Žurnal dočekao Kafua: Biće lepih golova i za Zvezdu!

Voleo bih da budem učesnik Lige šampiona, ali došao sam da osvojim i prvenstvo Srbije – kaže Brazilac

Čekalo se skoro celog leta da Crvena zvezda ulovi kapitalca i to se konačno dogodilo, stigao je Džonatan Kafu!

Brazilac Kafu je doputovao u Beograd, u popodnevnim časovima obavio lekarske preglede i očekuje se da u petak potpiše ugovor na godinu dana i postane zvanično najveće pojačanje šampiona Srbije.

Posle prve runde pregleda, uoči odlaska na odmor pred današnje obaveze, Kafu je u društvu menadžera Zdravka Rmandića i Igora Lambulića ručao u jednom od renomiranih beogradskih restorana.

Na izlasku iz objekta bio je raspoložen da odgovori na nekoliko novinarskih pitanja. Prvo je bilo vezano za atraktivan gol na najvećem srpskom stadionu, postignut u leto 2016. godine.

Vratio je Ludogorec „u život” posle vođstva Crvene zvezde i pogotka Donalda, nanizao je kompletnu odbranu rivala i poslao loptu pod prečku za 1:1. Na kraju je bilo 2:4 posle produžetaka.

– To mi je jedan od dva-tri najlepša gola u dosadašnjoj karijeri, ovde sam da bih takve postizao i u dresu Zvezde. Neću da se osvrćem mnogo na prošlost, gledam napred – izjavio je Kafu.

Zapamtio je Beograd i Crvenu zvezdu po sjajnoj atmosferi na utakmici sa Ludogorecom…

– Dolazim iz Brazila, bio sam igrač Sao Paula, mogao sam da osetim i ranije šta je vrela atmosfera. Jedno od najboljih iskustava te vrste u fudbalu je bilo protiv Crvene zvezde, nikada neću da zaboravim tribine i utakmicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *