Zvezda u Ligi Šampiona Saopštenja / Obaveštenja Delije Salcburg Saopštenje Delije Sever

Saopštenje DS 1989 / Delije u ponedeljak na treningu Zvezde

Neka pomoćni teren bude premali za sve koji žele da iskažu pre svega zahvalnost našim igračima za sve urađeno do sada, a onda iskažu i podršku koja im je svakako potrebna pred meč u utorak“, stoji u saopštenju navijačke grupe Delije Sever

Najvatrenini navijači Crvene zvezde u ponedeljak od 19 časova ispuniće tribine pomoćnog stadiona ispod severne tribine stadiona Crvene zvezde i na taj način pružiti podršku ekipi Vladana Milojevića, koja će u utorak od 21 čas pred praznim tribinama dočekati austrijski Salcburg.

Popularne Delije na taj način žele da iskažu podršku ekipi koja će joj biti potrebna protiv izuzetno kvalitetnog protivnika.
„Delije pozivaju sve navijače Crvene Zvezde da u ponedeljak, od 19 časova dođu na pomoćni stadion ispod Severne tribine gde će se održati trening naših igrača pred utakmcu sa Salzburgom. Želimo da ohrabrimo naše igrače pred meč decenije, kao i da svojom pesmom i podrškom bez pirotehnike bilo kakve, pokažemo igračima koliko nam je žao što propušatmo ovaj meč, i što će biti uskraćeni za našu podršku! Neka pomoćni teren bude premali za sve koji žele da iskažu pre svega zahvalnost našim igračima za sve urađeno do sada, a onda iskažu i podršku koja im je svakako potrebna pred meč u utorak! Početak treninga je u 19 i 30. …MI ZA ZVEZDU ŽIVIMO…“, stoji u saopštenju navijačke grupe Delije Sever.

Fudbaleri Crvene zvezde već su izborili jesen u Evropi, ali će sada pokušati da se domognu toliko čekanog plasmana u Ligu šampiona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *