FK Crvena Zvezda

Rasula se Zvezdina šampionska generacija: Otišao i kapiten Janković

Izgleda da crveno-beli neće profitiriti od momaka rođenih 2000.godine

Zvezdina šampionska generacija se rasula! Prošle sezone su izdražli trku sa Brodarcem, napravili podvig u Zemunelu i posle preokreta savladali Partizan, ali izgleda da klub sa Marakane neće profitirati od igrača rođenih 2000.godine. Niti će oni, bar u prvom cugu, dobiti šansu u prvom krugu.

Posle prolećne bajke u omladinskoj ligi Srbije, čelnici Crvene zvezde su odlučili da kompletnu ekipu prekomanduju u Grafičar. U omladinskoj Ligi šampiona igraće godinu dana mlađi dečaci. Mnogi kažu da se Zvezda ogrešila o pomenute momke, posebno što mnogi od njih nisu u prvom planu u Grafičaru…

Marakanu su već napustili Savić, Kostić, Bogdanović, Aćimović, Šikanjić… Danas je sa najvećeg srpskog stadionastigla nova vest. Matični klub napustio je i kapiten generacije dečaka rođenih 2000.godine Marko Janković, desni bek u koga je bivši trener Milan Lešnjak imao veliko poverenje.

Mladi defanzivac je vest o odlasku sa Marakane publikovao na svom Instagram profilu, zahvalio se svim trenerima i bivšim saigračima na uspesima i uajedničkim pobedama.

Marko Janković je deset godina proveo na Marakani. Bio je standardan član svih selekcija. Igrao na poziciji štopera i desnog beka.

Reč je o sinu nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Aleksndra Jankovića i unuku doajena srpskog novinarstva Bobija Jankovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *