Delije Zvezda u Ligi Šampiona Karte Tapkaroši FK Crvena Zvezda

Tapkaroši deru zvezdaše na internetu: Za komplet ulaznica 600 evra

Ima li klub mehanizme da zaštiti navijače…

Crvena zvezda je u ekspresnom roku rasprodala stadion za mečeve Lige šampiona. Marakana je planula za tri sata, mnogo ulaznica je otišlo i putem interneta. Ovakva navala za mečeve protiv Napolija, Liverpula i PSŽ-a, dobila je i nuspojavu.

Odmah su se pojavili tapkaroši koji prodaju zlatne pakete. Ima ih u blizini Marakane, ali ima ih i na specijalizovanim sajtovima za trgovinu. Naime, na internetu su se pojavili oglasi onih koji žele da unovče Zvezdin plasman u Ligu šampiona. A imali su sreću da nekako dođu do ulaznicva za fudbalske spektakle.

Već juče su mogli da se vide oglasi onih koji žele da iskoriste trenutak euforije i zvezdašima oderu kožu sa leća. Kod internet tapkaroša komplet ulaznica košta 600 evra. To znači da nakupci mogu da zarade četvorostruko.

Ima i pojedinačnih ulaznica, posebno za mečeve protiv Napolija i Liverpula. Tapkaroši ih  prodaju za 200 evra. Potražnja je velika, ima i onih koji grozničavo na internetu traže ulaznice za mečeve crveno-belih u elitnom takmičenju.

Pitanje je ima li klub mehanzime da spreči ovakve pojave ili u pomoć pozove „sajber“ policiju. Zanimljivo je da su mnogobrojni oglasi za prodaju ulaznica postavljeni u Leskovcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *