Zvezda u Ligi Šampiona Karte Tapkaroši FK Crvena Zvezda

Još jednom tapkarošu presela prodaja: Delije se našle sa njim pa mu uzeli karte

Da li je korektno zarađivati na Zvezdinim kartama za Ligu Šampiona više nije pitanje. Javnost je osudila sve prodavce na crno, a sve bi to imalo možda i mnogo drugačiji završetak da karte nisu koštale i do 600 evra

Prodavci nisu birali načine oglašavanja, od „Halo oglasa“ do „Kupujem prodajem“ pa i licitiranja na „Limundu“ gde su cene karata dostizale stotine hiljada dinara.

Posle nekoliko dana Delije su rešile da se organizuju, naime zvali bi telefonom da se nađu sa prodavcima i nudili veće sume, većina njih je želela da posao obavi poštom, ali na insistiranje i veću cenu oni bi se nalazili sa „kupcima“.

Tada je nastajao pravi „šou“, karte su masovno oduzimane jer kako kažu Delije „od ljubabi prema Zvezdi se ne živi“.

Danas je nalaženje bilo na Voždovcu, pojavio se lik već poznat navijačima koji je preprodavao karte i tražio čak šesto evra za paket.

Delije su mu oduzele sve pakete karata i odneli ih na sigurno mesto, akcija se nastavlja u uporavamo sve da ne kupuju karte preko „pošte“ ili bilo kog drugog kurirskog dostavljača. I ako kupujete nalazite se lično, a svakako nije u redu i nije na mestu toliko novca uzimati nekome ko stvarno toliko voli i ima želju da bude na stadionu.

Sportski pozdrav svim ljubiteljima sporta.

Izvor: beogradskiportal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *