Анализа Вест Дана Медији Пауза План Пријатељске Црвена Звезда Припреме Црвена Звезда ФК Црвена Звезда

ВЕСТ ДАНА – ЗАЦРТАН ПЛАН ПРИПРЕМА: Увод у Словенији, па гланцање форме Звезде у Анталији

Црвено-бели сковали су план зимских припрема

После зимског одмора фудбалери Црвене звезде ће на два места спремати за пролећни део сезоне, а у Турској је планирано пет провера

Нема много времена да се кују планови за почетак 2019. године и познато је где ће играчи Црвене звезде одрадити припреме за пролећни део сезоне, који стартује 16. фебруара. После окупљања у Београду 8. или 9. јануара после неколико дана следи одлазак у Словенију у стару базу црвено-белих Терме Чатез. После повратка следи кратко задржавање код куће и завршно гланцање форме је планирано у Анталији.

У Турској ће шампион Србије имати сјајне услове као и прошле године када су се спремали за наступ против ЦСКА из Москве, а одрадиће пет тестова. За сада су позната четири ривала и креће се против Нордхаузена (четврта лига Немачке) као загревање и затим ће на црту са црвено-белима познате екипе: Аустрија Беч, Марибор и стари добро познати ривал Лудогорец. У наредном периоду треба да буде познат последњи ривал, а први противник за бодове у новој години биће Војводина на стадиону ‘Рајко Митић’ после два месеца паузе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *