Vladan Milojević Zvezdini Rivali Intervju / Izjave Kosan Marakana Beograd Mediji Super Liga Srbije Trener Zvezde i Rivala FK Crvena Zvezda

Milojević: Dominirali smo i pobedili za generaciju iz ’91

Kosanović priznao da je Zvezda bila bolja

Crvena zvezda je upisala još jednu recku. Tri gola u mreži Napretka, propustila je mnogo prilika. Ipak, Vladan Milojević je mogao da bude zadovoljan generalnom probom za duel protiv PSŽ. Zadovoljni su bili i navijači.
„Dominirali smo u prvom poluvremenu. Imali smo mnogo šansi, falilo nam je malo koncentracije u završnici. Mogu da budem zadovoljan zalaganjem. Moramo da znamo da je sada decembar, dobro je što nije došlo do novih povreda. Videlo se da je Napredak dobra ekipa, posebno početkom drugog poluvremena. Ovom pobedom smo želeli da obeležimo uspeh generacije koja je 1991. godine bila najbolja na svetu. Nadam se da će nko ponoviti taj savršen rezultat“, poručio je Vladan Milojević u izjavi za Arenu Sport.

Na pitanje da li očekuje pobedunad PSŽ-om, Milojević je diplomatski odgovorio.
„Polako, ima vremena do utorka…“

Trener gostiju Milorad Kosanović priznao je da su crveno-beli bili bolji.
„ Na igru moje ekipa uticala je povreda Ndijaea. Međutim, Zvezda je danas bila bolji tim, dala je gol iz prekršaja koji nije postojao… Ali imala je prečku i stativu. Ne ostaje mi ništa nego da im čestitamo. Želim im da u utorak pokušaju da urade što više“,jasan je bio Kosanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *