Zvezdini Rivali u LŠ iz Grupe C Liga Šampiona Marakana Beograd Mediji Ministarstvo Navijači Zvezdinih Rivala PSŽ FK Crvena Zvezda

PSŽ na Marakani bodri 500 navijača, za polovinu specijalan režim

Ministarstvo spoljnih poslova Francuske još ranije je pozvalo svoje državljane da budu maksimalno pažljivi u srpskoj prestonici i da ne pokazuju bilo kakve znakove pripadnosti ili podrške Pari Sen Žermenu

Pari Sen Žermen će u Beogradu imati podršku od oko 500 svojih navijača, piše Parizijen. Oni će kao i svi dosadašnji gosti na stadionu Rajko Mitić biti smešteni u odvojeni sektor, a kako najavljuje poznati list iz glavnog grada Francuske polovinu će činiti ona vatrenija grupacija.

Za takozvane „ultrase“ biće uspostavljen posebni režim transfera do stadiona u vidu autobusa, neće im biti omogućeno slobodno kretanje po beogradskim ulicama, a nakon utakmice biće preusmereni na aerodrom odakle ih oko tri ujutru čeka let za Pariz.

Ministarstvo spoljnih poslova Francuske još ranije je pozvalo svoje državljane da budu maksimalno pažljivi u srpskoj prestonici i da ne pokauju bilo kakve znakove pripadnosti ili podrške Pari Sen Žermenu.

Kada je u pitanju ekipa, njen let je prema pisanju Parizijena zakazan za 12 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *