Vest Dana Izbori u Zvezdi FK Crvena Zvezda

VEST DANA – Počeli izbori za predsednika Crvene Zvezde na stadionu Rajko Mitić

Jedini kandidat na izborima, aktuelni predsednik Svetozar Mijailović, jutros zajedno sa počasnim predsednikom Draganom Džajićem, generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, šefom struke Vladanom Milojevićem i prvotimcima otvorio glasanje

Počeli su predsednički izbori u Crvenoj zvezdi, na kojem će danas, sutra i prekosutra od 10 do 19 časova, u prostorijama Službe za članstvo crveno-belih na stadionu Rajko Mitić.

Jedini kandidat na izborima je aktuelni predsednik Svetozar Mijailović, koji je jutros zajedno sa počasnim predsednikom Draganom Džajićem, generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, šefom struke Vladanom Milojevićem i prvotimcimaotvorio glasanje.
„Uprava kluba, igrači i stručni štab glasali su na izborima za presednika našeg kluba. I vi iskoristite svoje pravo i izađite na izbore danas ili u naredna dva dana u servisu za članstvo na zapadnoj tribini stadiona. Učestvujte u stvaranju budućnosti svog kluba“, stoji u saopštenju crveno-belih

Mijailoviću će predstojeći mandat biti ukupno treći u Crvenoj zvezdi. Od 1987. do 1993. godine bio je prvi čovek Skupštine kluba, tada rukovodećeg tela, a još uvek aktuelni mandat započeo je 2014. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *