Zvezda u Ligi Šampiona Zvezdini Rivali u LŠ iz Grupe C Konferencija za Javnost Liga Šampiona Marakana Beograd Mbape  Mediji PSŽ FK Crvena Zvezda

Raspoloženi Kilijan Mbape: Znamo da igramo na stadionima sa paklenom atmosferom

„Neće značiti ništa pobeda protiv Liverpula ako sutra budemo eliminisani“, upozorava as PSŽ-a

Kilijan Mbape ponovo u Srbiji. Pre tri godine kao omladinski reprezentativac Francuske je na Čika Dači pravio velike probleme tadašnjim štoperima Orlića Lijanku Vojinoviću i Milošu Stojanoviću.

Zanimljivo je da je Kilijan izbrisao iz sećanja taj meč. Setio se ishoda tek posle podsećanja da je bio u Srbiji marta 2016. godine.
„Pobedili smo 1:0, ja sam dao gol. Bilo je jako lepo iskustvo“, nasmejao se Mbape.

Zna brzonogi krilni fudbaler šta može da bude Zvezdina prednost u sutrašnjem meču.
„Imamo iskustva igranja na stadionima gde je paklena atmosfera. Bilo je tako u Napulju, Liverpulu. Očekujemo da i sutra bude tako. Mnogo je ovo bitna utakmica za nas. Pokazali smo snagu i intenzitet igre protiv Liverpula. Sutra to moramo da ponovimo. Neće značiti ništa pobeda protiv Liverpula ako sutra budemo eliminisani. Partija protiv Liverpula je najbolji primer kako treba da igramo“.

Mbape slično razmišlja kao i Tomas Tuhel.
„Posed lopte može da bude presudan. Ali, gledaćemo da ubrzavamo pasove kada budemo bili u ofanzivi. Trudićemo se da igramo kao tim“.

Francuski as je obradovan zbog činjenice da će ponovo sarađivati sa Nejmarom.
„To je jako dobro. Jer sve bolje sarađujem sa Nejmarom. Oni nije mnogo trenirao, ali za igrača takvog kalibra to nije problem“, zaključio je Kilijan Mbape.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *