Analiza Generalni Direktor CZV Zvezdan Terzić Intervju / Izjave Mediji FK Crvena Zvezda

Terzić o zvezdanoj 2018. godini: Pričali su da nećemo preći centar…

„Dug je drastično smanjen“, poručio generalni direktor

Na gala svečanosti u hotelu Hajat, Crvena zvezda je organizovala „crveno-belo veče“ na kojem je napravljen osvrt na sjajnu 2018. godinu i uručena su priznanja najboljima. Prisutni su bili igrači sa lepšim polovinama, trener Milojević i članovi stručnog štaba, uprava kluba, navijači, sponzori, predstavnici medija…

Zvezda je u maniru velikog kluba bacila osvrt najuspešniju godinu u protekle skoro tri decenije.
„Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo. Posle 26 godina smo igrali evropsko proleće, osvojili smo vrlo uverljivo 29 titulu. Prvi smo tim koji je startovao od prvog kola i plasirao se u Ligu šampiona. Desio se Salcburg, spektakularan mec i desila se Liga šampiona što je pre tri godine bila imaginacija“, rekao je generalni direktor ZvezdanTerzić na početku obraćanja prisutnima.

Prokomentarisao je i Zvezdin učinak u Ligi šampiona.
„Pričalo se da u grupi smrti nećemo preći centar, a uradili smo mnogo više. Utakmica sa Liverpulom će se pepričavati decenijama“.

Dobri rezultati su pored sportskih uspeha doneli i ozbiljnu novčanu dobit, zbog čega se navijači nadaju da su ogromna dugovanja i finansijska kriza prošlost slavnog kluba.
„Dug je drastično smanjen. Ostvarili smo velike finansijske prilive i došli na nivo da možemo potpuno finansijski stabilno da funkcionišemo. Ponosan sam na infrastrukturne objekte, nećemo da stanemo na ovome. Sagradićemo internat i medicinski blok“.

Na kraju se zahvalio najzaslužnijima.
„Zahvaljujem se svima, posebno igračima, treneru Milojeviću i direktoru Mrkeli. Oni su ispisali istoriju. Želja u novoj godini mi je da naša Zvezda nastavi ovako da gazi“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *