Vest Dana Izbori u Zvezdi Intervju / Izjave Konferencija za Javnost Marakana Beograd Mediji Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović FK Crvena Zvezda

UDARNA VEST DANA – UBEDLJIVA VEĆINA GLASOVA: Svetozar Mijailović dobio novi mandat na čelu Crvene zvezde!

Svetozar Mijailović dobio je podršku većine glasača na izborima za predsednika FK Crvena zvezda čime je počeo njegov drugi uzastopni mandat na čelu šampiona Srbije

Tokom trodnevnog glasanja 8, 9. i 10. decembra, elektronskim putem ili izlaskom na glasačko mesto, svoju volju su iskazala 964 člana kluba, a podršku aktuelnom predsedniku pružila su 943 glasača.

Podsetimo, Mijailović je na održanim izborima bio jedini kandidat, pa su se zvezdaši zapravo izjašnjavali o poverenju aktuelnom predsedniku, a zadovoljstvo pristalica srpskog šampiona radom aktuelnog rukovodstva najbolje se oslikava u podršci 97,8% glasača.

Takođe, pokazatelj zadovoljstva zvezdaša je i rekordna izlaznost koja svedoči o izuzetnoj podršci aktuelnom kursu crveno-belih.

– Za mene je reizbor čast, zahvalan sam zvezdašima za poverenju. Nadam se da ćemo sledeće godine osvojiti ‘duplu krunu’ i nastaviti da bijemo bitke u Evropi – izjavio je Mijailović novinarima na ‘zvezdanoj večeri’ u hotelu ‘Hajat’.

Mijailoviću je ovo treći mandat s obzirom na to da je na čelu kluba bio od 1987. do 1993. godine, a na istu funkciju se vratio 2014. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *