Izbori u Zvezdi Mediji Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović FK Crvena Zvezda

Zvanično: Mijailović predsednik Zvezde još četiri godine

Dosadašnji predsednik trijumfovao na izborima sa 97,8% podrške

Svetozar Mijailović dobio je podršku većine glasača na izborima za predsednika FK Crvena zvezda čime je počeo njegov drugi uzastopni mandat na čelu šampiona Srbije.

Tokom trodnevnog glasanja 8, 9. i 10. decembra, elektronskim putem ili izlaskom na glasačko mesto, svoju volju su iskazala 964 člana kluba, a podršku aktuelnom predsedniku pružila su 943 glasača.

Podsetimo, Mijailović je na održanim izborima bio jedini kandidat, pa su se zvezdaši zapravo izjašnjavali o poverenju aktuelnom predsedniku, a zadovoljstvo pristalica srpskog šampiona radom aktuelnog rukovodstva najbolje se oslikava u podršci 97,8% glasača.

Takođe, pokazatelj zadovoljstva zvezdaša je i rekordna izlaznost koja svedoči o izuzetnoj podršci aktuelnom kursu crveno-belih.
„Zahvalio bih se na velikoj podršci koja je ujedno čast i obaveza. Srećan sam na prilici da nastavim rad sa timom na koji su svi zvezdaši ponosni. Želim da u narednoj godini osvojimo duplu krunu, a svim zvezdašima želim zdravlje, sreću i da sve čime nisu bili zadovoljni ostave u ovoj, a sve radosti prenesu i uvećaju u narednoj godini“, poručio je Mijailović.

Njemu je ovo treći mandat s obzirom na to da je na čelu kluba bio od 1987. do 1993. godine, a na istu funkciju se vratio 2014. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *