Анализа Владан Милојевић Конференција за Јавност Медији Милан Павков Супер Лига Србије ФК Црвена Звезда

Звезда на Брду без Павкова!

„Фудбалери после овог меча могу да се одморе, али ми из спортског сектора – не“, рекао је Владан Милојевић

Тачку на успешну јесен фудбалери Црвене звезде стављају на Бановом брду! Пре него што оду на заслужени одмор црвено-бели желе да тријумфом ударе печат на доминацију у Суперлиги. Да ће бити лако – неће.

Тренер Владан Милојевић неће моћи да рачуна на првог нападача тима Милана Павкова, остатак екипе осећа последице дуела са Пари Сен Жерменом.
„Павков има проблем са лигаментом, надамо се да није озбиљније повређен. Неће играти. Постоји још неколико играча који су се жалили на повреду. Имамо и неколико ровитих, па ћемо видети тачну ситуацију“,рекао је Владан Милојевић.

Црвено-беле чекају и тешки услови за игру. Снежне падавине у Београду биће додатни проблем за играче оба тима.
„Чули смо да ће бити лоше време, нико не воли да игра по лошим теренима, ако време не буде добро, игра ће ићи у неком другом правцу“.

Владан Милојевић није желео да подвлачи црту испод јесењих резулата. Циљеви у Европи су премашени, Звезда је у трци за оба трофеја.  Можда је и могла више да није имала кадровских проблема.
„Не можемо да се бавимо анализама на такав начин. О свему ћемо разговарати после понедељка. Имали смо јако добар ростер, покушали смо ротацијама да дођемо до даха. Не само због повреда. Имали смо играче који практично нису имали одмор. Родић је стигао право са Мундијала . Жао ми је наравно, као тренеру, што нисам могао да рачунам на све играче и да бирам најбоље оружје за дату утакмицу“.

Неизбежна тема у децембарским данима је прелазни рок.

„Сада ми је у глави само Чукарички. После тога ћемо ми из спортског сектора сести и видети шта нам је чинити. Прелазни рок је жива ствар, свакодневно морамо да комуницирамо. Играчи могу да оду на одмор, али ми не“, рекао је Милојевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *