Звездини Репрезентативци Маракана Београд Медији Митар Мркела Нови Уговори Прелазни Рок Црвена Звезда Промоција Светозар Мијаиловић Спортски Директор ЦЗВ Управа Звезде Филип Стојковић ФК Црвена Звезда

ЗВАНИЧНО: Стојковић Звездин до 2022!

Десни бек продужио уговор са матичним клубом

Црвена звезда је успешно решила један од приоритетних задатака у зимском прелазном року. Уговор са српским шампионом данас је и званично продужио један од вођа Милојевићевог тима, Филип Стојковић.

Он је продужио верност матичном клубу на још три и по године, па му нови уговор траје до 2022. године. Популарни Жуле је добио и заслужену повшиицу, пошто је до сада имао годишња примања од 200.000 евра.

Продужетак сарадње оверио је у друштву председника црвено-белих Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.
“Могу да кажем да сам пресрећан што сам потписао уговор и што са толиком дозом среће идем на заслужени одмор. Морам да напоменем како желим свим саиграчима да се добро одморе и да се сви врате здрави, насмејани и спремни за почетак зимских припрема, што желим и себи. Сигурно да можемо да надмашимо досадашње успехе, како индивидуално, тако и тимски. Све што смо урадили до сада је подстрек за будућност која ће нам, верујем, донети много лепих ствари. Претходних 18 месеци је најлепших у мом животу и овај дан када сам продужио уговор сигурно ћу посебно памтити. Радујем се новим дружењима са саиграчима на терену и најбољим навијачима на свету”, рекао је Филип Стојковић.

И спортски директор Митар Мркела истакао је задовољство што је Стојковић продужио верност српском шампиону
“Изузетно је важно што је Стојковић продужио уговор. За нас је приоритет у овом прелазном року да играчи којима уговори истичу на лето потпишу сада нове. Већ смо завршили са Павковим, а данас и са Стојковићем. У преговорима смо са још неким играчима. Веома је важно да задржимо играче који чине главно језгро и који су носили све претходних годину и по дана, и због терена и због свлачионице, јер они знају како се освајају трофеји у Црвеној звезди. Стојковић је одиграо велики број утакмица на десном беку, а показао је и да јако добро може да игра и штопера, па ће и у будућности бити веома важан за наш тим као и до сада што је био. Жуле је одрастао у Звезди и зна шта је Црвена звезда, знам га из млађих селекција када је имао 13 година, и то је оно што је клубу потребно и што ће и у будућности да гаји”, јасан је био Мркела.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *