Vujadin Savić  Kapiten Zvezde Prelazni Rok Crvena Zvezda Transferi FK Crvena Zvezda

Trabzon stiže po Vujadina Savića

Crveno-beli ostaju bez jednog od stubova odbrane?

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić karijeru bi mogao da nastavi u Trabzonu, javlja turski sportski portal Fanatik.

Čelnici ovog kluba nameravaju već u januaru da završe posao, čime bi se nadomestio odlazak Mustafe Akbaša, sa kojim je sporazumno raskinuta saradnja.

U ovom trenutku trener Unal Karaman na raspolaganju dvojicu centralnih defanzivaca Zarga Turea i Madžida Hoseinija, pa je Vujadin Savićoslovljen kao prvi pik za angažovanje u ovom trenutku. Takođe, navodi se i da su prvi kontakti sa menadžerom igrača već uspostavljeni.

Isti izvor napominje i da igraču, koji je u odsustvu Nenada Milijaša nosio kapitensku traku u ovoj sezoni, ugovor ističe u junu, kako ni da lični uslovi neće biti previše visoki, što će značajno olakšati pregovore.

Savić je potpuno oživeo karijeru povratkom u matični klub, za koji je u ove dve sezone odigrao 51 utakmicu u svim takmičenjima i dao značajan doprinos uspesima Crvene zvezde. Ipak, s obzirom da ima 28 godina, ovo mu je dobra prilika da obezbedi još jedan zavidan ugovor u inostranstvu.

Crvena zvezda je danas zvanično promovisala Nemanju Milunovića, koji bi u slučaju Savićevog odlaska automatski zauzeo mesto u startnoj postavi i postao novi partner Miloša Degeneka u poslednjoj liniji tima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *