Analiza Intervju / Izjave Košarka Crvena Zvezda Nebojša Čović Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda FK Crvena Zvezda

Čović: Zvezda nije bahat i arogantan klub

Prvi čovek crveno-belih sumirao utiske iz 2018. godine

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Neboša Čović, rezimirajući utiske iz godine na izmaku, istakao je da su crveno-beli pokazali da nisu arogantan i bahat klub.
“Privodimo kraju godinu koja je bila uspešna, uprkos tom aprilu mesecu koji je bio turbulentan. Ali, celo proleće je tako bilo. Iz svake sezone ponešto naučimo. Mi nismo klub koji je arogantan i bahat. Imali smo prilike da proverimo sistem prosle sezone. Nekada se napreduje i kada se titule ne osvajaju iako mi to silno zelimo. Hvala svim sponzorima, hvala na pomoći gradu i predsedniku Republike”, rekao je Čović na tradicionalnom novogodišnjem koktelu u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

On je podsetio šta se sve dešavalo sa crveno-belima u proteklih sedam godina.
“Moram da podsetim na tu 2011. i gde smo bili, a prošle sezone smo postali četvrti put zaredom prvaci Srbije. Naš ženski klib je osvojio 30. titulu prvaka države. Nastavićemo i dalje da radimo i trudimo se. Hvala stručnom stabu, igračima i menadžmentu. Ovo je za nas velika podrška i nadamo se da ćemo biti još bolji”, poručio je Čović.

Trener Milan Tomić priznao je da ne voli da držim govore u ovakvim situacijama.
“Ovo mi je veći stres od finala Evrolige. Mi smo porodica i treba to da budemo. Samo kao porodica možemo da budemo radosni i veseli i u 2019”.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić sumirao je utiske iz godine na izmaku.
“Sezona je bila teška, ali klub je nastavio da osvaja titule. Godina na izmaku je za nas bila velika škola i u dobrim i manje dobrim momentima. Ova sezona je nova priča za nas i svima želim zdravlje, a za ostalo ćemo se boriti. Nadam se da ćemo se 2020. prisećati svih titula iz 2019.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *