Анализа Интервју / Изјаве Кошарка Црвена Звезда Небојша Човић Председник кошаркашког клуба Црвена звезда ФК Црвена Звезда

Човић: Звезда није бахат и арогантан клуб

Први човек црвено-белих сумирао утиске из 2018. године

Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небоша Човић, резимирајући утиске из године на измаку, истакао је да су црвено-бели показали да нису арогантан и бахат клуб.
“Приводимо крају годину која је била успешна, упркос том априлу месецу који је био турбулентан. Али, цело пролеће је тако било. Из сваке сезоне понешто научимо. Ми нисмо клуб који је арогантан и бахат. Имали смо прилике да проверимо систем просле сезоне. Некада се напредује и када се титуле не освајају иако ми то силно зелимо. Хвала свим спонзорима, хвала на помоћи граду и председнику Републике”, рекао је Човић на традиционалном новогодишњем коктелу у београдском хотелу Краун Плаза.

Он је подсетио шта се све дешавало са црвено-белима у протеклих седам година.
“Морам да подсетим на ту 2011. и где смо били, а прошле сезоне смо постали четврти пут заредом прваци Србије. Наш женски клиб је освојио 30. титулу првака државе. Наставићемо и даље да радимо и трудимо се. Хвала стручном стабу, играчима и менаџменту. Ово је за нас велика подршка и надамо се да ћемо бити још бољи”, поручио је Човић.

Тренер Милан Томић признао је да не воли да држим говоре у оваквим ситуацијама.
“Ово ми је већи стрес од финала Евролиге. Ми смо породица и треба то да будемо. Само као породица можемо да будемо радосни и весели и у 2019”.

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић сумирао је утиске из године на измаку.
“Сезона је била тешка, али клуб је наставио да осваја титуле. Година на измаку је за нас била велика школа и у добрим и мање добрим моментима. Ова сезона је нова прича за нас и свима желим здравље, а за остало ћемо се борити. Надам се да ћемо се 2020. присећати свих титула из 2019.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *