Прелазни Рок Црвена Звезда Промоција Трансфери ФК Црвена Звезда

Треће зимско појачање стигло на Маракану: Видић парафирао до 2022. године

„Долазак у Црвену звезду је остварење сна за мене. Још као мали сам маштао да заиграм у тако великом клубу“, каже 197 центиметра високи голгетер

Високи нападач Дејан Видић данас је и званично представљен као треће зимско појачање Црвене звезде. Доскорашњи голгетер Златибора парафирао је уговор до лета 2022. године, уз могућност продужетка сарадње на још годину дана.

Пре Видића на наш највећи стадион стигли су НемањаМилуновић и Милош Вулић.
„Долазак у Црвену звезду је остварење сна за мене. Још као мали сам маштао да заиграм у тако великом клубу. Сви знамо шта је Црвена звезда, не само код нас, већ и у региону. Наравно да сам презадовољан, трудићу се да на сваком тренингу дам максимум и оправдам указано поверење управе клуба“, рекао је Видић после потписивања сарадње.

Црвено-бели су тако наставили са праксом ангажовања високих нападача. Због висине од 197 центиметара прва асоцијација је Никола Жигић.
„Сама помисао да сам на Маракани и да сам члан Црвене звезде оставља неописив утисак на мене. Тек ћу за неколико дана доћи себи када додатно размислим о свему. Голови су ми заштитни знак као и сваком нападачу, пореде ме са Жигићем али мислим да је још прерано за то. Свакако ћу се трудити и дати све од себе да оправдам то поређење добрим партијама“, закључио је Видић, који је постигао 10 голова на 16 утакмица у Првој лиги Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *