Вест Дана Вујадин Савић  Дупла Круна Звезда Шампион Србије Звездини Играчи Интервју / Изјаве Капитен Звезде Медији Митар Мркела Нови Уговори Председник Звезде Прелазни Рок Црвена Звезда Светозар Мијаиловић Спортски Директор ЦЗВ Управа Звезде ФК Црвена Звезда

ВЕСТ ДАНА – Савић парафирао: Све смо се договорили још после Чукаричког

„Жеља ми је да као капитен освојим дуплу круну са Црвеном звездом“, каже комадант одбране клуба из Љутице Богдана

Вујадин Савић је и званично ставио параф на нови уговор са Црвеном звездом. Капитен и комадант Звездине одбране не крије задовољство због оствареног договора, а открива и да је све било договорено након последњег меча јесењег дела сезоне.

Савић жели да испуни жељу, а то је да са траком на руци подигне два најважнија трофеја у српском фудбалу.
„Изузетно сам захвалан управи што су ми понудили нови уговор, као и спортском директору Митру Мркели на јако лепим речима. Пресрећан сам данас, а свакако смо се око новог уговора све договорили одмах после утакмице са Чукаричким, на крају јесењег дела шампионата, међутим одмах сам отишао на одмор, уследили су празници и сада смо искористили прилику да тај договор и озваничимо. Жеља ми је да као капитен освојим дуплу круну са Црвеном звездом, такође, још увек нисам постигао гол, тако да сам у Звезди све док не дам гол, што значи – до краја живота. Шалу на страну, пресрећан сам, задовољан, као и сви у мојој породици због новог уговора“, рекао је Вујадин Савић.

Задовољство није крио ни спорски директор Митар Мркела.
„Савић је у групи играча који су изузетно важни за Црвену звезду, важан је и за свлачионицу и за терен. Овим шаљемо поруку свима да желимо да задржимо играче који чине главно језгро клуба на дужи временски период. Сматрам да ће то Звезду као клуб додатно ојачати. Већ имамо тим који, за наше услове, игра доста дуго заједно. Вујадин је у клубу већ годину и по дана. Добро је што ће остати овде још дуже и што ће, уз Милуновића и Бабића, чинити незаменљив штоперски тандем“, рекао је Мркела.

Појачања су одлично прихваћена, како истиче заменик капитена и верује да ће Црвена звезда изгледати све боље из дана у дан.
„Они су кратко са нама, тек смо прошли припреме на Кипру заједно. Сада нас очекује пут на други део припрема у Турској, имаћемо прилике кроз пријатељске утакмице да се још боље упознамо. Знам да су сви јако добри момци и одлични играчи, јер да није тако не би били овде. Верујем да ће се брзо прилагодити и успешно одговорити на све задатке које Црвена звезда и шеф Владан Милојевић постављају пред њих“.

Савић очекује да ће у току новог уговора бити много повода за славље.
„Сигурно су се Гобељић, Стојковић и Чаушић највише обрадовали мом останку у Звезди, заиста смо нераздвојни и уживамо у навијању и исказивању љубави према клубу. Верујем да ће бити много повода за славље са нашим навијачима у будућности, да ћемо прослављати победе и титуле“,поручио је Савић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *