Darko Jevtić Intervju / Izjave Mediji Prelazni Rok Crvena Zvezda Transferi FK Crvena Zvezda

Jevtić o pozivu Zvezde: Srce mi je zaigralo kad sam čuo da me hoće…

Darko Jevtić, najbolji igrač Leha iz Poznanja, prošle godine nesuđeno pojačanje srpskog šampiona

Darko Jevtić je prošle zime figurirao kao pojačanje Crvene zvezde, ali se priča nije razvila do kraja i ostao je u Poznanju. Ovih dana je najtrofejnijem srpskom klubu blizu samo tako što se priprema sa Lehom nedaleko od baze izabranika Vladana Milojevića.

Vezista prefinjene tehnike potvrdio je u razgovoru u Beleku da je bilo mini pregovora, ali i da ove zime nije bilo obnavljanja kontakta.

– Bilo je razgovora sa pojedinim ljudima iz Zvezde, ne bih da ih imenujem. Tada sam se nalazio na odmoru u Srbiji, čekalo se da prodaju Kangu, ali to se oteglo. Sve je nekako stalo, a pričalo se i da ću u Birmingem, na kraju sam ostao u Lehu – objasnio je Darko Jevtić.

Po zemlji rođenja i državljanstvu Švajcarac, po krvi Srbin, 25-godišnji Jevtić se fudbalski  školovao u Bazelu. Otac mu je rodom iz Ljubovije, majka iz Pančeva, odmore najčešće provodi u Srbiji.

– Odrastao sam u Švajcarskoj, ali je Crvena zvezda osim Bazela klub za koji navijam. Srce mi je zaigralo kad sam čuo da me hoće. Eto, nije se tada realizovalo, ali ko zna jednog dana… Imam ugovor sa Lehom do leta 2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *