Vest Dana Zarada Intervju / Izjave Lider Marko Marin Mediji Mirko Ivanić Ponude Prelazni Rok Crvena Zvezda Tim Zvezde Transferi FK Crvena Zvezda

UDARNA VEST DANA – Ponuda Marku Marinu koja se ne odbija: 10.000.000 za tri godine

Crvena zvezda odbila napad, ali…

Šokantna vest, bar za navijače Crvene zvezde, stiže iz Antalije: Marko Marin je dobio ponudu koja se ne odbija, ali je, za sada,zajedno sa upravom Crvene zvezde odlučio da se zahvali na svemu što su mu ponudili bogati klubovi sa Istoka.

Na adresu nekadašnjeg reprezentativca Nemačke stigla je ponuda iz Katara, koja zvuči burtalno. Trogodišnji ugovor koji bi mu obezbedio zaradu od najmanje deset miliona evra.

To je potvrdio i sjajni vezista u razgovoru sa izveštačima srpskih medija u Beleku. Međutim, on je dodao da će najverovatnij ostati u Ljutice Bogdana. Mada su u prelaznom roku preokreti mogući, posebno što su klubovi iz Azije uvek spremni da pojačaju ponudu.
„Još letos kad sam došao pričao sam da sa Terzićem imam baš dobar odnos. Zbog njega sam došao u Zvezdu. Imali smo dogovor ako dođe neka ponuda koja je nenormalna, da se ne može odbiti , da ćemo sesti zajedno i da ćemo pričati. Takva ponuda je došla iz Katara, ali ipak smo seli zajedno i odlučili da sam trenutno previše bitan za ekipu. Sešćemo ovih dana još jednom zajedno i videćemo kakva je situacija oko novog ugovora, ali ja sam koncentrisan na novu sezonu i mislim da ću ostati“, rekao je Marin.

Crvena zvezda je Marka Marina dovela poslednjeg dana prelaznog roka za 700.000 evra iz Olimpijakosa. On je doveden kako bi iskustvom pomogao crveno-belima u Ligi šampiona i taj posao je odradio perfektno. Generalni direktor Zvezdan Terzić je na početku priprema istakao da najveće interesovanje vlada za Marina, ali da on trenutno nije na prodaju.

Međutim, postoje ponude koje se ne odbijaju tako lako. Posebno, što Marko Marin posle godina igranja u Evropi treba da napravi faraonski ugovor. Pitanje je i koliko bi bio motivisan da igra samo Superligu.

Zbog želje Katarana da dovedu Marina crveno-beli su intenzivirali pregovore sa Mirkom Ivanićem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *