Analiza Antalija Vladan Milojević Mediji Pripreme Crvena Zvezda Tim Zvezde Trening Crvene Zvezde FK Crvena Zvezda

Tempo, dva dodira, brza odluka…

Na treningu je direktno komandovao Vladan Milojević, koji je konstantnom komunikacijom držao koncentraciju svojih igrača na visokom nivou

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa intenzivnim pripremama za početak prolećnog dela sezone. Danas su na programu dva treninga, prvi je počeo u 07.30 po srpskom vremenu, dok je drugi zakazan za 14.30.

Tempo rada sa loptom je sve žešći, ovog jutra većina prvotimaca radila je na situacionoj igri u polju. Podeljeni u dve grupe po deset igrača u što većoj mogućoj brzini razmenjivali su međusobne pasove. Nije bilo dozvoljeno više od tri dodira, iako su većim tokom prvotimci Crvene zvezde igrali sa dva. Ovakav trening će biti od dodatnog značaja u predstojećim mečevima i trebalo bi dodatno da ubrza protok lopte na terenu. Svi igrači su bili izuzetno posvećeni i vidi se da velika konkurencija u timu iz svakog pojedinca izvlači maksimalnu energiju na zimskim pripremama.

Na treningu je direktno komandovao Vladan Milojević, koji je konstantnom komunikacijom držao koncentraciju svojih igrača na visokom nivou.

Da to iznošenje lopte kroz dubinu, kroz pas igru, već donosi ozbiljne rezultate, bilo je vidljivo u utakmici sa Austrijom iz Beča, a dodatni pomak se može očekivati i protiv Ludogoreca (subota 15.00), ali i zatim Rabotničkog i Maribora na kraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *