Analiza Arapi Marko Marin Mediji Prelazni Rok Crvena Zvezda Transferi FK Crvena Zvezda

Marin došao za 600.000 evra, već sad nude pet miliona, velika zarada neminovna

Najbolji fudbaler Crvene zvezde potvrdio u Turskoj da je dobio fantastičnu finansijsku ponudu iz Katara

Stigla je juče u Beleku i potvrda informacije od pre nekoliko dana da je Marko Marin dobio fantastičnu finansijsku ponudu iz Katara. Najbolji igrač Crvene zvezde nije krio da je o tome razgovarao sa rukovodstvom i da je varijanta selidbe u Aziju, za sada, odbačena.

Prema nezvaničnim informacijama, Marinu bi plata u Kataru bila nešto veća od tri miliona evra po sezoni, a Crvenoj zvezdi bi pripalo pet miliona evra za obeštećenje. Kako se saznaje, ponuda nije na papiru jer je već na prvu odbijena.

– Sa direktorom Terzićem imam dobar odnos, zbog njega sam letos i došao, on me je ubedio. Imali smo dogovor da sednemo i razgovaramo ako dođe neka nenormalna ponuda, koju je teško odbiti. Takva ponuda je stigla, reč je o klubu iz Katara. Pričali smo, klub je odlučio da sam, za sada, previše bitan za ekipu i da bi trebalo da ostanem.

Šta dalje?

– Razgovaraćemo još ovih dana, videćemo kakva je situacija za novi ugovor sa Crvenom zvezdom ili nova ponuda kluba koji me hoće. Koncentrisan sam na osvajanje duple krune, mislim da ću da ostanem.

Marin je govorio kao da ostaje u Zvezdi, izrazio je prognozu da će to i da se dogodi, ali ima mnogo detalja koji ukazuju da bi najbolji tehničar u ekipi i ljubimac navijača mogao da krene već ove zime za velikim novcem u Aziju ili Ameriku. Interesovanje ne postoji samo iz Katara.

Ispred Crvene zvezde i Marina je velika dilema. Nemački reprezentativac će birati između zadovoljstva eventualnog podizanja pehara u voljenom klubu ili popunjavanja porodičnog budžeta količinom novca kao nikad pre.

Marko je u Crvenu zvezdu stigao poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka iz Olimpijakosa, grčkom klubu je pripalo obeštećenje od 600.000 evra.

Razlog tako skromnog obeštećenja za igračka visokog kvaliteta bio je u činjenici da su ga u Olimpijakosu već precrtali i da je trenirao određeno vreme sa fudbalerima na koje trener ne računa, kako ga ne bi plaćali tokom kompletne jesenje sezone odlučili su da prihvate ponudu kluba u koji je Marko hteo da ide.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *