Vest Dana Intervju / Izjave Marakana Beograd Mediji Milan Gajić Prelazni Rok Crvena Zvezda Promocija Transferi FK Crvena Zvezda

UDARNA VEST – Gajić: Dolazim kao formiran i zreo igrač

„Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem“

Crvena zvezda je zvanično potvrdila još jedno veliko pojačanje za drugi deo sezone. Opremu srpskog šampiona je zadužio desno bek MilanGajić koji je došao iz Bordoa i već sutra će se priključiti novim saigračima na pripremama u Antaliji.

Po potpisu troipogodišnjeg ugovora na Marakani, Gajić nije krio zadovoljstvo što je postao deo crveno-belog kolektiva.
„U prethodnom periodu, može se reći i godinama, kružila je priča kako treba da se vratim u Srbiju, da dođem u Zvezdu. Na kraju, za moj rođendan, sa malim zakašnjenjem, ostvarila se i ta želja, kako kluba tako i mene lično. Presrećan sam, teško je naći prave reči, potpis je probudio pozitivne emocije, ponosan sam što sam postao deo crveno-bele familije“, istakao je Gajić.

U Srbiju se vraća posle tri i po godine u Bordou u kojima nije igrao mnogo, ali kaže da je stekao iskustvo.
„Tri i po godine provedene u inostranstvu sam iskoristio da prikupim iskustvo i u pravom trenutku dolazim u Zvezdu, kao formiran, zreo igrač, iako imam samo 23 godine. Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, pre svega Lige šampiona. Pun sam entuzijazma i želje da obradujem srpsku i zvezdašku javnost“.

U Zvezdi ga ekaju neka dbro poznata lica…
„Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem, poznajem i stručni štab, sa nekima sam sarađivao u reprezentaciji, sa drugima se poznajem iz OFK Beograda. Jeste da je novi klub, ali su mi ljudi poznati. Siguran sam da ću se lako i brzo uklopiti. Osećam da sam spreman da iznesem teret i pritisak koji nosi Zvezdina veličina i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano angažmanom“, rekao je Gajić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *