El Fardu Ben Intervju / Izjave Mediji Novi Ugovori Prelazni Rok Crvena Zvezda Pripreme Crvena Zvezda Transferi FK Crvena Zvezda

Ben potpuno jasan: Potrebno je da najbolji igrači ostanu, kako bismo ponovo ušli u Ligu šampiona

Ako je klub rekao – ne, onda znači da ponuda nije bila dovoljno dobra i da žele da me zadrže. To mi je takođe važno, jer imamo mnogo zacrtanih ciljeva“, kaže napadač sa Komorskih Ostrva

Uprava Crvene zvezde je odbila ponudu od 4.000.000 evra koja je stigla za Bena.
„To je bila ponuda koja se dogodila između klubova. Ako klub kaže da je ponuda koja je stigla prihvaćena, onda možemo da razgovaramo. Ako klub kaže – ne, onda znači da ponuda nije bila dovoljno dobra i da žele da me zadrže. To mi je takođe važno, jer imamo mnogo zacrtanih ciljeva, želimo da osvojimo duplu krunu. Potrebno je da najbolji igrači ostanu, kako bismo ponovo ušli u Ligu šampiona. Tu sam i srećan sam. Ako žele da me puste to je na klubu, a ne na meni“.

Komorska Ostvra igraju odlično u kvalifikacijama za Kup Arfičkih Nacija.
„Sada mnogo igrača želi da igra. Pre je postojao problem, jer oni koji su bili na visokom nivou nisu želeli da igraju, pošto su Komori mala država. Sada se to promenilo, oni dolaze da igraju, startovali smo vrlo dobro u kvalifikacijama i imamo veliku šansu da se plasiramo na Kup Afričkih nacija. Ako pobedimo Kamerun, biće neverovatno, istorijski uspeh. To bi bio prvi put u istoriji. Kamerun je trebalo da bude diskvalifikovan, ali sada smo spremni da igramo sa njima i nadamo se da ćemo pobediti taj meč i napraviti istorijski uspeh“.

Čeka se gol u derbiju, možda stigne već ovog proleća.
„Nadam se, nisam ga dao prošle sezone i bio sam pomalo ljut. Najvažnije je da pobedimo tu utakmicu. Prošlu utakmicu nismo odigrali najbolje, ali će sada biti drugačije. Domaćini smo i imamo više šanse za pobedu. Mislim da možemo da pobedimo“.

Druge zimske pripreme, a taj period godine nimalo ne prija Zvezdinom napadaču, koji se daleko bolje oseća u Antaliji.
„Bilo mi je teško kada sam stigao u Crvenu zvezdu. Nisam baš navikao na takvo vreme, ali šta da se radi, ja sam profesionalac. Ovo mi je druga godina tokom zime, tako da sam spremniji za trening i ovakve uslove. Nadam se da će u Beogradu, kada se budemo vratili, takođe biti dobro vreme“.

Crvena zvezda u Turskoj ima sve neophodne uslove da se pripremi na najbolji mogući način.
„Zato smo i došli ovde. Imamo dobro je vreme, dobar teren, što je jako važno u pripremama za novu sezonu i za sada je jako dobro“, zaključio je Ben.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *