Analiza Antalija Vladan Milojević Intervju / Izjave Mediji Prijateljske Crvena Zvezda Pripreme Crvena Zvezda Rabotnički Tim Zvezde FK Crvena Zvezda

Milojević: Hteli smo da damo igračima ono što zaslužuju

„Ono što me zabrinjave jeste da je teren sve lošiji, ali izdržaćemo“, rekao je strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezda Vladan Milojević zadovoljan je onim što je njegovom timu i stručnom štabu donela utakmica sa Rabotničkim. Crveno-beli nisu blistali, ali su nastavili niz trijumfa u Beleku.

Duel sa Makedoncima poslužio je Zvezdinom šefu stručnog štaba da isproba pojedine igrače na drugim pozicijama…
„Hteli smo da damo šansu svim igračima, cilj je bio da imaju jedno sat vremena u nogama. Protivnik je dobar, slično igra kao naše ekipe iz Superlige. Zadovoljan sam, negde je bila želja da pružim tim igračima ono što zaslužaju. Ono što me zabrinjave jeste da je teren sve lošiji, ali izdržaćemo“, rekao je Milojević.

On je obrazložio zašto je pojedince stavio na pozicije koje im nisu primarne.
„Najvažnije je da oni uđu u moju filozofiju, kod naših igrača ako igraju na suprotnoj strani, onda nema voljnog moneta. Moraju da znaju kako delujemo u svim segmentima igre“.

Bilo je i oštrih duela tokom današnjeg meča.
„Nema veze, ja to kažem adrenalin radi, završeno je sve idemo dalje. Ne vererujem da su te odluke nešto uticale, sudije znaju da ne bi trebalo da dođe do povreda na ovakvim proverama, dodao je Milojević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *