Antalija Bate Borisov Intervju / Izjave Marakana Beograd Mediji Mirko Ivanić Mitar Mrkela Prelazni Rok Crvena Zvezda Pripreme Crvena Zvezda Sportski Direktor CZV Transferi FK Crvena Zvezda

Mrkelina potvrda: Ivanić je naš

„Ostali su još neki detalji, očekujem da se u toku današnjeg dana to i potvrdi“, poručio čelnik crveno-belih

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkelapotvrdio je da je srpski šampion završio sve detalje oko dovođenja Mirka Ivanića na stadion Rajko Mitić.

Kao što je MOZZART Sport objavio, crveno-beli će BATE Borisovu platiti obeštećenje od 1.300.000 evra, a nekadašnji kapiten Vojvodine potpisaće ugovor na tri i po godine, uz mesečna primanja od 35.000 evra.
„Ostali su još neki detalji, očekujem da se u toku današnjeg dana to i potvrdi. O finansijima ćete morati sa Zvezdanom Terzićem. Za nas iz sportskog sektora je to završeno kako smo želeli – dolaskom Mirka Ivanića, baš kako smo želeli. On je u Turskoj sa Bate Borisovim i mora u Beograd da potpiše ugovor“, rekao je Mrkela.

Prelazni rok još traje.
„Prelazni rok je pri kraju, ne verujem za dolaske, možda neki odlazak, ali to ćemo videti. Postoje želje za još neke igrače osim Marina i Bena“,dodao je Mrkela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *