Analiza Bate Borisov Vest Dana Vladan Milojević Generalni Direktor CZV Zvezdan Terzić Zvezdini Igrači Marakana Beograd Mediji Mirko Ivanić Mitar Mrkela Prelazni Rok Crvena Zvezda Pripreme Crvena Zvezda Sportski Direktor CZV Tim Zvezde Transferi Uprava Zvezde FK Crvena Zvezda

UDARNA VEST DANA – Pukla transfer bomba: Ivanić je Zvezdin za 1.300.000 evra!

Svi detalji transfera…

Transfer bomba je pukla na Marakani, Crvena zvezda je u noći između ponedeljka i utorka završila najveže pojačanje ove zime.

Mirko Ivanić je novi fudbaler Zvezde!

Konačno, nakon dve godine jurnjave i nekoliko ponuda, sportski sektor kluba sa Marakane je uspeo da realizuje svoju najveću elju. Crnogorski reprezentativac stiže iz BATE Borisova u transferu vrednom 1.300.000 evra koliko će pripasti Belorusima, saznaje MOZZART Sport. Crvena zvezda će pomenuto obeštećenje isplatiti u tri polugodišnje rate.

Ivanić je sinoć napustio trening kamp BATE Borisova u Antaliji, pozdravio se sa saigračima i uputio se u Beograd na lekarske preglede posle kojih će uslediti potpis ugovora i zvanična promocija. Vezista će sa Crvenom zvezdom potpisati ugovor na tri i po godine sa mesečnim primanjima u visini od 35.000 evra, saznaje MOZZART Sport.

Ivanič je Zvezdina dugogodišnja želja, ali i Partizanova. Kao igrač Vojvodine je u januaru 2016. bio na korak od prelaska u Partizan, ali je ipak otišao u BATE Borisov kao najskuplji igrač u istoriji beloruskog fudbala za obeštećenje od 1.000.000 evra. A onda počinje Zvezdina opsesija crnogorskim reprezentativcem…

U jesen 2017. je Zvezda poslala prvu ponudu u Belorusiju vrednu 1.000.000 evra, ali su BATE i igrač odolevali. Beloruski klub je tada tražio 2.000.000 evra za svog najboljeg igrača. Ubrzo je Ivanić potpisao novi ugovor sa Belorusima i izgledalo je da je Zvezda propustila svoju šansu. Ali direktorski tandem Terzić – Mrkela nije odustajao i mesecima je pravio pritisak i stezao obruč oko Ivanića. Ove zime je Zvezda krenula svim silama na najboljeg igrača BATE Borisova koji je tražio 1.500.000 evra za obeštećenje, ali je na kraju pristao da malo spusti cenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *