Анализа Бате Борисов Вест Дана Владан Милојевић Генерални Директор ЦЗВ Звездан Терзић Звездини Играчи Маракана Београд Медији Мирко Иванић Митар Мркела Прелазни Рок Црвена Звезда Припреме Црвена Звезда Спортски Директор ЦЗВ Тим Звезде Трансфери Управа Звезде ФК Црвена Звезда

УДАРНА ВЕСТ ДАНА – Пукла трансфер бомба: Иванић је Звездин за 1.300.000 евра!

Сви детаљи трансфера…

Трансфер бомба је пукла на Маракани, Црвена звезда је у ноћи између понедељка и уторка завршила највеже појачање ове зиме.

Мирко Иванић је нови фудбалер Звезде!

Коначно, након две године јурњаве и неколико понуда, спортски сектор клуба са Маракане је успео да реализује своју највећу ељу. Црногорски репрезентативац стиже из БАТЕ Борисова у трансферу вредном 1.300.000 евра колико ће припасти Белорусима, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. Црвена звезда ће поменуто обештећење исплатити у три полугодишње рате.

Иванић је синоћ напустио тренинг камп БАТЕ Борисова у Анталији, поздравио се са саиграчима и упутио се у Београд на лекарске прегледе после којих ће уследити потпис уговора и званична промоција. Везиста ће са Црвеном звездом потписати уговор на три и по године са месечним примањима у висини од 35.000 евра, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Иванич је Звездина дугогодишња жеља, али и Партизанова. Као играч Војводине је у јануару 2016. био на корак од преласка у Партизан, али је ипак отишао у БАТЕ Борисов као најскупљи играч у историји белоруског фудбала за обештећење од 1.000.000 евра. А онда почиње Звездина опсесија црногорским репрезентативцем…

У јесен 2017. је Звезда послала прву понуду у Белорусију вредну 1.000.000 евра, али су БАТЕ и играч одолевали. Белоруски клуб је тада тражио 2.000.000 евра за свог најбољег играча. Убрзо је Иванић потписао нови уговор са Белорусима и изгледало је да је Звезда пропустила своју шансу. Али директорски тандем Терзић – Мркела није одустајао и месецима је правио притисак и стезао обруч око Иванића. Ове зиме је Звезда кренула свим силама на најбољег играча БАТЕ Борисова који је тражио 1.500.000 евра за обештећење, али је на крају пристао да мало спусти цену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *